Seguretat perimetral


Hi ha diferents mètodes de protecció PERIMETRAL O EXTERIOR.

La clau de la protecció perimetral i/o exterior és poder detectar l’intrús el mes aviat possible , reduint així la possibilitat real de robatori o agressió , ja que l’intrús encara no és a dins i ja ha estat descobert, evitant a l’hora destroces a portes i finestres per intents de robatori. Els sistemes de detecció exterior solen estar acompanyats de videovigilància.
A mes ens permetrà protegir la seva llar quan vostè és a dins.

Quan el sistema detecta una intrusió, activa una alarma que és enviada a la central receptora, i els operadors visualitzen a  temps real les imatges de les càmeres del perímetre.



PROTECCIÓ PERIMETRAL

Amb la  connexió perimetral protegim portes i finestres  on qualsevol intent de forçar una porta o finestra serà detectat mitjançant detectors de vibració i/o detectors d’obertura.
També podrem deixar protegides zones annexes o garatges durant el dia o la nit.




PROTECCIÓ EXTERIOR

Protegint les zones exteriors de la casa tindrem un alt nivell de seguretat .

-Detectors de presència amb tecnologies de doble lent i doble tecnologia (infraroig/microones) fets i pensats per tal de  poder detectar l’intrús i evitar falses alarmes ocasionades per petits animals, moviments de plantes, pluja, etc.

Aquets detectors poden ser via ràdio i amb bateries de fins a una autonomia de 3 anys, això ens facilitarà molt les tasques d’ubicació. Tindrem una  àrea de  detecció  de fins a 15 mts i 90º
Detectors de cortina o barreres amb els quals podem encerclar la zona a protegir evitant qualsevol intent de accés a l’interior.

Sistema de videoanàlisis intel·ligent,  que mitjançant un sistema de càmeres i el nostre sistema Davantis podem detectar qualsevol intent de violació a l’area  de visualització de la càmera, fins a una cobertura de 200 mts.