Empresa


SISTEMES DE SEGURETAT PROCAM

Som una empresa de serveis basada en l’ instal•lació i manteniment de sistemes de seguretat, control d’accessos , vídeovigilància i control d'imatges, telefonia , xarxes informàtiques, megafonia , fil musical etc.

Treballem amb els millors productes del mercat per tal de poder donar un servei de confiança i qualitat. Nosaltres som els primers d'assegurar-nos que les coses es fan de la millor manera possible. Centrem el nostre esforç en donar un servei ràpid i eficaç , oferint a cada client una solució personalitzada a les seves necessitats.

Si vostè està interessat/ada en els nostres serveis o per a qualsevol altre consulta, no dubtin a posar-se en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 812 67 98, correu electrònic o omplint la sol•licitud de contacte de la nostra web. També, si ho prefereix , pot visitar la nostra oficina d’atenció al públic al carrer Bisbe Morgades, 12 de Vic. Tot seguit els presentem diferents propostes de productes i serveis que esperem que siguin adequats a les seves necessitats, per tal de poder col•laborar en un futur immediat.

SISTEMES DE SEGURETAT PROCAM ÉS UNA EMPRESA HOMOLOGADA PER LA D.G.S.P., AMB EL NUMERO 03/2008. -

A PROCAM DIEM EL QUE FEM I FEM EL QUE DIEM.